Ateşoğlu Yoğurt Toptan Gıda Tedariği
Ateşoğlu Kaymaklı Yoğurt 3 KG

Ateşoğlu Kaymaklı Yoğurt 3 KG

Ateşoğlu Kaymaklı Yoğurt 3 KG

Ateşoğlu Kaymaklı Yoğurt 3 KG

Lezzet ve Sağlığın Buluştuğu Nokta: Ateşoğlu Kaymaklı 3 Kg Yoğurt

Yoğurt denince aklınıza ne geliyor? Ferahlatıcı ve sağlıklı bir lezzet mi? Peki ya bu lezzetin daha fazla kremalı ve doyurucu bir hali olsaydı? O zaman Ateşoğlu Kaymaklı 3 kg Yoğurt ile tanışın!

Bu harika lezzeti müşterileriniz ile paylaşın, kaymaklı yoğurdun nefis dokusunu ve eşsiz lezzetini doyasıya yaşatın. Ateşoğlu Kaymaklı Yoğurt, günün her saatinde işletmenizde sağlıklı ve lezzetli bir atıştırmalık için mükemmel bir seçimdir.

Neden Ateşoğlu Kaymaklı Yoğurt?

Klasik yoğurtlardan farklı olarak, yoğun ve kremalı bir yapıya sahiptir. Bu yapısı, kaymaklı yoğurdu daha lezzetli ve doyurucu hale getirir.

Ayrıca Ateşoğlu Kaymaklı Yoğurt kullanarak yapacağınız ayran ya da cacık ile müşterilerinizin damak tadında şölen yaratabilirsiniz.

Ateşoğlu süt ürünleri 0 maya kullanılarak üretilir. Mayası doğal yoğurttan elde edilip ıslah edilen, 0 doğal geleneksel bir mayadır.Lezzet, sağlık ve doyuruculuğu bir araya getiren 3 kg Ateşoğlu Kaymaklı Yoğurt'u deneyin ve farkı hissedin!

3 kg Ateşoğlu yoğurt Fiyatları ve Çeşitleri

Ev dışı tüketimde farklı kullanım amaçları için 3 kg'lık yoğurt ürünümüzün haricinde 1,5 Kg’lık ürünümüzü de tercih edebilirsiniz. Ürünlerimiz Pastane, Restoran, Kafe, Lokanta, Hastane Otellerde oldukça yaygın kullanım alanına sahiptir.

Toptan yoğurt fiyatları için size özel fiyatlardan yararlanmak için İstanbul Avrupa Yakası 0212 435 30 53 ve Anadolu Yakası 0216 523 53 53 numaralı telefondan bize ulaşabilir ya da web sitemizden fiyat teklifi alabilirsiniz.


hot dealsDiğer Blog & Duyurular

Tedarik Ettiğimiz Diğer

Toptan Ürün Gruplarımız

Ömrüm Toplu Tüketim olarak çay, şarküteri, baharat, turşu, sos, süt ürünleri ve zeytinyağı gibi gıda ürünlerinden, deterjan, eldiven, alüminyum grubu, çöp poşetleri, kağıt ürünler, medikal ve hijyen grubu, tahta ürünler ve plastik bardak gibi endüstriyel ürüne kadar bir çok ürün grubunun toptan satışını yapmaktayız.

ŞARKÜTERİ
ŞARKÜTERİ

Et grubu, kahvaltı grubu, zeytinler, süt ürünleri, peynir çeşitleri.

ZEYTİNLER
ZEYTİNLER

En sevilen yeşil, siyah, sele, biberli ve kırma zeytin çeşitleri.

ÇAYLAR
ÇAYLAR

Poşet Çaylar, Hediyelik Çaylar, Tiryaki Çaylar, Siyah Çaylar.

Toptan Ateşoğlu Süt Ürünleri İçin Bizimle İletişime Geçin

Satın almak istediğimiz toptan tüketim ürünleri için size en yakın bölge numaramızdan bize ulaşabilirsiniz.

 

Ya da dilerseniz "Sizi Arayalım" formuna telefon numaranızı yazın sizi arayalım.

İGTOT

İGTOT

0212 435 30 53

İGTOT

İGTOT

0212 320 53 53

ATAŞEHİR

ATAŞEHİR

0216 523 53 53

Sizi Arayalım!